В началото на великденските празници British Airways отменя около 32 полета дневно от и до

...
В началото на великденските празници British Airways отменя около 32 полета дневно от и до
Коментари Харесай

Авиокомпания отменя десетки полети преди Великден

В началото на великденските празници British Airways отменя около 32 полета дневно от и до лондонското летище „ Хийтроу ” поради планувана стачка, съобщи АА.

Според известията този ход на самолетната компания е подхванат, откакто 1400 чиновници по сигурността на " Хийтроу ", които са членове на профсъюза Unite, обявиха, че ще изоставен заради продължаващия спор за заплащането.

Над половин милион пасажери обслужи Летище София през януари

Работниците на Терминал 5, който се употребява от British Airways, ще вземат присъединяване в стачните дейности и ще обиден полетите по време на Великденските празници. Стачката ще стартира на 31 март и ще продължи до 9 април.

" Летище Хийтроу е отговорно за жестоко двуличие. То изплаща заплати на своя изпълнителен шеф и висши мениджъри, само че служащите, които вършат компанията сполучлива, получават заплати като сиромаси ", съобщи Шарън Греъм, общоприет секретар на профсъюза Unite the Union.
 iStock iStock
" За страдание се наложи да създадем дребен брой корекции в разписанието си ", цитират отчети на British Airways.

" Извинихме се на клиентите, чиито проекти за пътешестване са били наранени, и им предложихме редица благоприятни условия, в това число презаписване за нов полет с нас или с друга самолетна компания, или искане за цялостно възобновяване на сумата. "

" Няма да позволим тези ненужни стачки да повлияят на мъчно извоюваните почивки на нашите пасажери ", съобщи представител на Хийтроу.

Междувременно летището заяви, че разполага с 1000 души спомагателен личен състав, който да оказва подпомагане на пасажерите по време на великденската почивка. 
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР